”Jos virtsaat tähän, olet liian juovuksissa auton rattiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rattijuopumus on vakava ilmiö, jonka luomia ongelmia nähdään jatkuvasti ympäri maailmaa. Nyt eräs kanadalainen pubi on halunnut estää liikenteessä törttöilyt ja saada asiakkaansa ajattelemaan asioita uudesta näkövinkkelistä.

Cinema Public House -baari vei saniteettitiloihinsa erittäin aidonnäköisen pisuaaria kuvaavan julisteen. Julisteessa lukee, että mikäli asiakas alkaa virtsata julisteeseen, on hän selvästikin liian humalassa ajaakseen. Tempaus liittyy Sober Ride -yrityksen kampanjaan, joka pyrkii estämään ihmisten rattijuopumuksia.

– Haluan vain nähdä, että ihmiset pääsevät koteihinsa turvallisesti, eivätkä kolaroi autojaan, kertoi Sober Ride -yrityksen perustaja Jason Wu Canoe News -sivustolle.