Jessica Simpsonin pikkusisko käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Isosiskonsa Jessica Simpsonin siivellä julkisuuden valokeilaan noussut 26-vuotias Ashlee Simpson erosi viime vuonna Fall Out Boy -rokkarimiehestään Pete Wentzistä. Sitemmin laulajakaunotar on seurustellut Boardwalk Empire -tähti Vincent Piazzan kanssa.

Kuten useat muutkin julkkikset, myös Ashlee on viettänyt joulun välipäiviä helteisissä merkeissä. Ashee Simpson lomaili nimittäin poikansa Bronxin, äitinsä Tina Simpsonin ja ystäviensä kanssa Havaijilla. 28-vuotias laulajaneitonen kuvattiin viettämässä aurinkoista päivää paikallisella uimarannalla bikineihin sonnustautuneena.

Taannoin Ashleen tiedettiin pyytäneen tuomioistuimelta yhteishuoltajuutta hänen ja tähden ex-aviomiehen Peter Wentzin kaksivuotiaalle Bronx Mowgli -pojalle. Lisäksi hän vaati Wentziä maksamaan elatusmaksua. Julkkispari vahvisti tiedon erostaan julkaisemassaan lehdistötiedotteessa, jossa he totesivat pysyvänsä ystävinä.