Vuoden 2012 kohutuimmat: Johanna Tukiainen voitti ikimuistoisen kosinnan

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi yönä siirrytään uuteen vuoteen, joten viihdevuosi 2012 on nyt loppusuoralla. Stara kiittää jokaista lukijaa erittäin menestyksekkäästä vuodesta ja siitä, että Stara on edelleen viihdesivustojen markkinajohtaja verkossa ja Suomen suurin yksityinen verkkomedia.

Olemme nyt listanneet vuoden suosituimmat ja luetuimmat artikkelimme. Ykköseksi listalla nousi Johanna Tukiaisesta elokuussa julkaistut kuvat, joissa hän poseerasi rinnat paljaana ravintolakeikalla. Vuoden toiseksi luetuin juttu kertoi upeasta kosinnasta ja kolmas liittyi BB-kaunotarten netissä julkaistuihin alastonkuviin. Alla vuoden kymmenen suosituinta viihdeuutista.

1. Johanna Tukiainen rinnat paljaana ravintolassa2. Kosinnasta tuli ikimuistoinen spektaakkeli3. Big Brotherin naisten alastonkuvat nettisivustolle4. Bodarin steroidiposeeraus järkyttää maailmalla5. Torilta löytyi ihmellinen nappi – ja joku painoi sitä6. Johanna Tukiainen: Kurt Cobain on musatuottajani7. BB-Johannan alastonkuvat jo netissä8. Poikkeuksellisia kerjäläisiä Tampereella9. Teini-ikäisten hengenvaarallinen valokuvausilmiö ihmetyttää10. Shauna Sand harrasti seksiä uimarannalla