Adrianne yläosattomana nettikuvassa – mysteerimies kourii paljaita rintoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry tunnetaan tätä nykyä parhaiten verkossa julkaisemistaan seksikkäistä Twitter-otoksista.

30-vuotias neitokainen vietti uutta vuotta lemmekkäissä tunnelmissa. Uuden miehen rinnalleen löytänyt Adrianne nähdään Twitter-kuvassa yläosattomissa sängyllä. Mysteerimies peittää käsillään hänen rintamustaan.

– Hyvää uuttavuotta 2013… Meidän alkoi hyvin, entäs teidän? Kirjoitti malli blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.