Emma Stone pelkää paparazzeja: ”Olen tullut vainoharhaiseksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Emma Stone nähtiin valkokankaalla viimeksi The Amazing Spider-Man -elokuvassa. Äskettäin 24-vuotias tähti kertoi olevansa ihastunut erääseen suihkusaippuaan, koska se tuoksuu aivan kannabikselta.

Nyt Emma on kertonut uusimmassa haastattelussaan jokaisen tähden ongelmasta, joka on saanut hänet miltei vainoharhaisuuden puolelle. Stone ei nimittäin voi sietää paparazzeja, jotka tunkevat nenänsä jokaiseen asiaan.

Näyttelijätär kertoo muuttaneensa käytöstään, koska pelkää olevansa koko ajan tarkkailevan katseen alla. Hän kävelee esimerkiksi nenä pystyssä, mikä saa hänen ystävänsä ihmettelemään outoa käytöstä.

– Se on ihmeellistä Los Angelesissa. Paparazzit piilottelevat joka puolella. Käyttäydyn kuin kusipää, koska olen tullut niin vainoharhaiseksi asiasta. Ihan kuin minulla olisi oma yksityisetsivä kintereilläni tai jotain, kertoi Emma Stone Glamour-lehdelle.

Emma Stone deittailee nykyään The Amazing Spider-Man -elokuvan vastanäyttelijäänsä Andrew Garfieldiä. Kyseisen pariskunnan lempi leiskahti yhteisissä kuvauksissa, ja sittemmin heidät on nähty monesti punaisella matolla yhteiskuvissa. Stone tähdittää tulevaisuudessa elokuvia Gangster Squad, Movie 43 ja The Croods.