Wrestling-kaunotar ei liikoja pukenut – veneretkelle bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Showpainin maailmassa on yksi supertähti ylitse muiden, sillä Terry ”Hulk Hogan” Bollea on alan kiistaton ykkönen. Lajissa on kuitenkin myös naisten sarja, jonka kilpailijat eivät ole kovinkaan stereotyyppisiä painijoita. Miehisen lajin naistähtien joukosta löytyykin sitten useita erittäin näyttäviä kaunottaria.

Yksi kauneimmista wrestling-tähdistä on aktiiviuransa jo lopettanut 35-vuotias Torrie Wilson. Nykyisin lähinnä mallintöitä tekevä painija on nähty Suomessakin televisiossa WWE-otteluissa sekä Smack Down ja Raw -ohjelmissa. Nyt neitokainen on ikuistettu Miamissa, jossa hän suuntasi veneilemään yhdessä miesystävänsä Alex Rodriguezin ja koiransa kanssa.

Torrie Wilson valittiin vuonna 1998 Miss Galaxy -kilpailun voittajaksi, minkä jälkeen hänelle tarjottiin wrestling-roolia. Hän aloitti uransa seuraavana vuonna ja liittyi myöhemmin naispuolisten showpainijoiden muodostamaan Vince’s Devils -tiimiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisissa lehdissä ja kahteen kertaan jopa Playboy-lehden kannessa.