Aviomies petti – vaimo ulosti lattialle protestiksi

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Avioliittoriidat voivat joskus koetella todella pariskuntien hermoja. Joskus erimielisyyksistä päädytään suoraan eroon, varsinkin jos oma kumppani jää esimerkiksi kiinni pettämisestä.

Nyt floridalainen aviovaimo reagoi varsin yllättävällä tavalla miehensä uskottomuuteen. Brenda Schumann löysi aviomiehensä Donovanin tämän 33-vuotiaan tyttöystävän vierestä nukkumasta.

51-vuotias nainen osoitteli rakastajatarta kiväärillä ja haukkui naista huoraksi. Schumann uhkaili myös tappaa molemmat, minkä jälkeen kolmikko ajautui kahakoimaan. 42-vuotias aviomies piilotti kiväärin komeroon riidan aikana.

Raivostunut Schumann halusi protestoida tilannetta vielä konkreettisin teoin. Nainen virtsasi eteisaulan lattialle ja kakkasi tämän jälkeen keittiön lattialle. Hän tuhosi vielä talon tauluja, peilejä ja koriste-esineitä.

Stupid Celebrities -sivuston mukaan taloon soitettiin lopulta poliisit paikalle. Lainvartijat pidättivät Schumannin, jota syytetään nyt hyökkäyksestä ja kotiväkivallasta. Kun poliisit tulivat naisen ovelle, oli hänellä vastaus heille valmiina.

– Löysin hänet sängystä vieraan naisen kanssa. Mitä minun olisi pitänyt tehdä? Kertoi Brenda Schumann viranomaisille.