Lewis Hamilton ja Nicole Scherzinger rannalla – bikinit eivät pysyneet piilossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajakaunotar Nicole Scherzinger tunnetaan myös formulatähti Lewis Hamiltonin tyttöystävänä ja The Pussycat Dolls -tanssiryhmän perustajana ja pomona. Neitokainen kertoi äskettäin lopettavansa tuomaroinnin Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelmassa.

Nyt 34-vuotias Nicole Scherzinger kiinnitti paparazzien huomion kotimaassaan Havaijilla, sillä kaunotar nautti auringosta raidallisissa bikineissä. Laulajatar oli upea ilmestys läpinäkyvässä hellemekossa, joka ei peitellyt Scherzingerin bikinien alaosaa. Aurinkolaseihin sonnustautunut tähti nautiskeli rantapäivästä muun muassa poikaystävänsä Lewis Hamiltonin ja perheensä kanssa.

Havaijilaissyntyinen Nicole Scherzinger nousi julkisuuteen The Pussycat Dolls -tyttöryhmän päälaulajana. Neitokainen tekee mallintöitä ja näyttelee satunnaisesti elokuvissa. Hän voitti Dancing with the Stars -ohjelman tanssiparinsa Derek Houghin kanssa. Neitokainen on nähty Amerikan X Factor -kilpailun tuomarina, minkä jälkeen hän siirtyikin tuomaroimaan saman ohjelman brittiversiota.