Nettisivu tarjoaa Kimille jättisummaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman uutispiikki koettiin äskettäin, kun kurvikaunotar Kim Kardashian ja hänen räppärirakkaansa Kanye West paljastivat odottavansa yhteistä vauvaa. 32-vuotiaan tulevan äidin uutisoidaan jo nyt tienaavan hurjia summia raskaudestaan.

Kimin kerrottiin aiemmin suunnittelevan muun muassa odotusaikansa televisiointia. Nyt myös My Pregnancy -nettisivusto haluaa tähden keulakuvakseen. Raskaussivuston perustaja ja armenialainen elokuvantekijä David Dginfuerian tarjosi Radar Online -sivuston mukaan Kardashianille 250.000 dollarin, eli noin 200.000 euron, sopimusta, mikäli tämä suostuisi emännöimään kyseistä verkkosivustoa. Miehen mukaan sivusto voisi tuottaa parhaimmillaan 100.000 dollaria, eli 80.000 euroa, kuukaudessa.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.