Teiniäiti kauhistuttaa: Vahasi kolmevuotiaan kulmakarvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MTV-kanavan suositun Teen Mom -realitysarjan teiniäidit ovat aika ajoin otsikoissa suhdekiemuroidensa ja sekoilujensa merkeissä. Eräs heistä on 21-vuotias Farrah Abraham, joka kävi vastikään läpi nenäleikkauksen.

Nyt teiniäiti on herättänyt raivoa Twitter-bloginsa lukijoissa, kun hän paljasti vahanneensa kolmevuotiaan Sophia-tyttärensä kulmakarvat. Pikkuneidolla oli nimittäin yhteenkasvaneet kulmakarvat, joten äiti halusi tehdä lapsesta edustuskelpoisemman näköisen.

Farrah kirjoitti pitkän viestin blogiinsa, jossa paljasti ensin vahanneensa karvoja ja sitten nyppineensä loput pinseteillä. Hän kertoi myös pitävänsä itseään hyvänä äitinä tekonsa jälkeen. Vastaukset olivat agressiivisia.

– Onko tämä vitsi? Yritit vahata kolmevuotiaan lapsesi yhteenkasvaneet kulmakarvat?! Ja sitten nypit loput pois? Vau. Tämä on vanhemmuutta parhaimmillaan, kirjoitti eräs äiti.

– Miten vastuutonta! Etkö juuri sanonut, että ihmisten pitäisi olla luonnollisia? Hän on vasta kolmevuotias, ja nyt jo opetat Sophiaa olemaan epävarma itsestään. Ei sen ikäisellä muutama lisäkarva haittaa, kommentoi toinen perheenäiti Abrahamille.

Farrah Abraham maksoi 16.000 dollaria, eli 12.600 euroa, nenäleikkauksesta. Hänen nenänsä muotoiltiin uudelleen. Lisäksi hänen poskiinsa on asennettu implantit. Operaation suoritti plastiikkakirurgi Michael Salzhauer. Farrah Abraham on tehnyt töitä myös mallina. Teiniäiti kohtasi vuonna 2008 järkyttävän tragedian, kun hänen tyttärensä isä Derek Underwood menehtyi auto-onnettomuudessa vain kaksi kuukautta ennen Sophia-vauvan syntymää.