Candice Swanepoelin jalkovälissä ihastuttava karvaturri

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel avautui äskettäin haastattelussa seksielämästään, ja kertoi olleensa hyvin seksuaalinen jo nuorena. Hänen lempimaansa on Brasilia, koska siellä on ”raakaa seksuaalista energiaa”.

Nyt 24-vuotias mallineitokainen on julkaissut Instagram-blogissaan suloisen kuvan, jossa hänet nähdään telmimässä pienen karvaisen ystävänsä kanssa. Otoksessa ovat pääosassa Candice ja koiranpentu, joka on valinnut itselleen lämpimän paikan kaunottaren jalkojen välistä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.