Jennifer Aniston riehui studiossa – paikat pa**aksi lekalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Jennifer Anistonin rakkauselämän alamäki kääntyi onnen täyttämiin hetkiin, kun hän tapasi näyttelijä Justin Therouxin Wanderlust-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui viime elokuussa ja suunnittelee paraikaa häitään.

Kuva: ABC Jimmy Kimmel
Kuva: ABC Jimmy Kimmel

Nyt neitokainen vieraili ensimmäistä kertaa Jimmy Kimmelin juontamassa keskusteluohjelmassa, ja muokkasi studion sisustusta mieleisekseen. Jennifer nimittäin tuhosi muun muassa Kimmelin juontopöydän. Hän myös leikkasi miehen pyynnöstä tämän hiukset.

Jennifer Aniston tuli tunnetuksi supersuositusta Frendit-televisiosarjasta, jossa hän näytteli kauniin Rachelin roolia. Sittemmin neitokainen on tähdittänyt useita elokuvia, kuten Bruce – taivaanlahja, Exän jäljillä, Vaihtamalla paranee, Just Go with It, Kaameat pomot, Jätä se! ja The Break-Up.