Latinokurvitar viettelee musiikkivideolla: ”Yllättävä lahjakkuus”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähti Penelope Cruz sai viime vuonna esikoislapsensa näyttelijämiehensä Javier Bardemin kanssa. Espanjalaissyntyinen pariskunta alkoi deittailla toisiaan jo vuonna 2007, ja he menivät naimisiin vuonna 2010.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 38-vuotias Hollywood-tähti nähdään laulaja Miguel Bosén musiikkivideolla. Omaa laulajattaren ääntään esittelevä muodokas Penelope esiintyy Decirnos Adiós -kappaleen videolla seksikkäänä kaunottarena. Hän esiintyy videolla korsettiasussa, mutta yllättävämpää videolla ovat kuitenkin Cruzin ilmeiset laulun lahjat.

Viime vuosina Penelope Cruz on nähty elokuvissa To Rome With Love, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Hän tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa ohjaajalegenda Riddley Scottin uutta elokuvaa The Counselor. Elokuvan näyttelijäkaarti on melkoinen, sillä mukana ovat esimerkiksi Cruzin aviomies Javier Bardem, Brad Pitt, Michael Fassbender ja Cameron Diaz.