Seksivonkauksesta valtava Facebook-hitti – näinkin voi käydä

Digi · Neea Jokinen

Verkossa levisi äskettäin nopeasti eräiden sisarusten kuva, jossa he kertoivat saavansa isältään koiranpennun, jos otosta tykätään yli miljoona kertaa. Lapset ylittivät tavoitteensa reilusti, sillä kuvaa on tykätty jo yli 2,6 miljoonaa kertaa.

Nyt erään miehen uutisoidaan tehneen hieman samanlaisen kampanjan. Petter Kverneng -niminen mies nimittäin julkaisi äskettäin Facebook-profiilissaan valokuvan, jossa hän kertoi saavansa kauniilta blondilta seksiä miljoonalla tykkäyksellä. Hymyilevä 20-vuotias mies pitää otoksessa keltaista kylttiä käsissään.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Kyltissä hän kertoo saavansa vieressään istuvalta Cathrine-nimiseltä tytöltä seksiä, jos kuvaa tykätään miljoonaa kertaa. Norjalainen mies onnistuikin uskomattoman nopeasti tavoitteessaan, sillä kuvasta tykättiin yli 900.000 kertaa vain muutaman tunnin aikana. Voit tykätä kuvasta tästä linkistä.

Tällä hetkellä tykkäyksiä on jo lähes 1,4 miljoonaa, joten nuorukainen lienee saanut Catherinelta mitä neitokainen hänelle lupasi. Petter Kvernengin mukaan kyseessä oli aluksi vain vitsi, joka tullaan kuitenkin toteuttamaan. Kverneng pelkää vain sitä, että hänen isänsä saa tietää seksitavoittelusta.