Rihanna pahistelee urakalla – TAAS uusi huumekuva nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Rihanna julkaisee verkossa usein kuvia itsestään ja elämästään kulissien takana. Barbadossyntyinen laulajatar on yksi viihdemaailman tämän hetken vaikutusvaltaisimmista tähdistä. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa esimerkiksi huumekuvien aiheuttaman kohun takia.

Rihanna ei näytä itse olevan moksiskaan huumekuvista saamistaan moitteista, vaan selvästi nauttii pahan tytön maineesta. 24-vuotias tähti on nimittäin jälleen julkaissut Instagram-kuvablogissa otoksen, missä hänen huulillaan lepää epäilyttävästi kannabissätkää muistuttava savuke. Kuva on otettu Rihannan tulevan maailmankiertueen harjoitusten tauolta.

Kuva: Twitter
Kuva: Instagram

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.