Oksettava addiktio: Nainen syö kissansa karvoja

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Maailmalla on addiktioita joka lähtöön, ja osa niistä saattaa herättää hämmennystä omituisuudellaan. Samaan kategoriaan putoaakin amerikkalaisen Lisan addiktio. Hän on nimittäin koukussa kissansa karvojen syömiseen.

43-vuotias Lisa kertoo TLC-kanavan My Strange Addiction -ohjelmassa, kuinka hän on syönyt addiktionsa alkamisesta lähtien jo 3.200 karvapalloa. Detroitilaisnainen syö päivän aikana kissankarvoja jopa kahden tunnin välein. Lisan mukaan kissan karva on miellyttävän tuntuista suussa, ja hän vertaakin sitä hattaraan.

Naisen siskokin myöntää ohjelmassa, että Lisan addiktio on erittäin erikoinen, eikä hänen mielestään tämän tulisi syödä karvapalloja. Omituinen addiktio sai alkunsa 15 vuotta sitten, kun Lisa alkoi syömään kissansa karvoja lähentyäkseen lemmikkinsä kanssa. Amerikkalaisnainen myös hellii kissaansa nuolemalla tämän turkkia.