Candice Swanepoel joutui pulaan bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman tunnetuimmat työskentelevät usein jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs merkin malleista on Candice Swanepoel, joka on nykyisin maailman tunnetuimpia ja menestyneimpiä supermalleja.

Piinkovien ammattilaistenkaan poseeraukset eivät aina mene käsikirjoituksen mukaan, sillä aika ajoin hekin voivat kohdata ongelmia esimerkiksi poseerausten kanssa. Nyt paparazzi on ikuistanut St. Barthsin saarella kuinka Candice joutui pulaan yrittäessään keikistellä bikineissä muurin päällä. Lopulta hänet jouduttiin auttamaan pois epämukavalta muurilta.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.