Halle Berry halusi lisää seksiä – kastoi rintansa guacamoleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui äskettäin kohun keskelle, kun hänen Nahla-tyttärensä isä Gabriel Aubry pahoinpiteli hänen nykyisen kumppaninsa Olivier Martinezin. Berry haki Aubrylle lähestymiskieltoa tapauksen jälkeen.

46-vuotias näyttelijätär tähdittää tässä kuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa Movie 43. Nyt elokuvan ohjaaja Peter Farrelly on kertonut Hallen vaatineen elokuvaan sen tekovaiheessa lisää seksiä. Berryn mielestä kyseinen komediapätkä kaipasi piristystä, ja hänellä olikin miehelle ehdotus valmiina.

– Halle soitti minulle ja kertoi luulleensa elokuvan olevan ronskimpi. Hänen mielestään se oli liian tylsä, joten keksimme siihen kohdan, jossa hän laittaa rintansa guacamole-kastikkeeseen, kertoi Peter Farrelly The Sun -lehdelle.

Halle Berry ja Gabriel Aubry ovat riidelleet jälkikasvunsa huoltajuudesta oikeussalissa asti. Näyttelijäkaunotar haluaisi muuttaa Nahla-tyttärensä kanssa Ranskaan, jossa paparazzit eivät saa piirittää julkkiksia ilman heidän lupaansa. Aubry ei ole kuitenkaan suostunut lapsensa äidin pyyntöön. Näyttelijätär alkoi seurustella mallikomistuksen kanssa vuonna 2005, ja he seurustelivat viiden vuoden ajan.