71-vuotias prostituoitu poliisin haaviin: ”Lola on erittäin hyvin säilynyt”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit saavat usein kiinni prostituoituna työskenteleviä henkilöitä esimerkiksi peiteoperaatioiden avulla. Salatehtäviä suorittava poliisi saattaa pukeutua siviiliasuun ja tavata maksullisen naisen sovitussa paikassa. Prostituoidun ilme on varmasti näkemisen arvoinen, kun asiakas osoittautuukin poliisiksi.

Nyt erään 71-vuotiaan prostituoituna työskentelevän vanhuksen uutisoidaan jääneen kiinni poliisille. Vuosikymmenien ajan seksiä myynyt Sygun Liebhart -niminen nainen tunnetaan alalla Lola-taiteilijanimellä. Vanhuksella on internetissä lukuisia mainoksia, joissa hän esiintyy rohkeissa asennoissa. Mainoksissa Lola kertoo täyttävänsä niin nuorten kuin vanhempien miesten fantasiat.

– Lola on erittäin hyvin säilynyt, luonnollinen nainen. Tarjoaa täydellistä nautintoa. Vanhempi on parempaa, mainoksissa luki The Smoking Gun -sivuston mukaan.

Viranomaiset löysivät äskettäin verkosta Lolan mainoksen, jossa hän kertoi työskennelleensä maksullisen naisena jo yli 25 vuoden ajan. Siviiliasuinen poliisi sopi tapaamisen vanhuksen kanssa Homewood Suites -hotelliin Yhdysvaltojen Connecticutissa. Tapaamisen yhteydessä mies vilautti virkamerkkiään, ja pidätti vanhuksen prostituutiosta epäiltynä. Tämä viruu parhaillaan poliisivankilassa.