Adrianne Curryn peppu pääosassa: ”Tarvitseeko sanoa enempää?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry ei ujostele sosiaalisessa mediassa. Äskettäin neitokainen julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esitteli peppuvakoaan.

30-vuotias mallikaunotar julkaisi tällä kertaa kyseisellä sivustolla seksikkään bikiniotoksen. Kuvassa Adrianne poseeraa takamus kameraan päin keltainen bikiniasu yllään. Kuva todistaa tähden olevan erinomaisessa rantakunnossa.

– Bikinipeppu… Tarvitseeko sanoa enempää? Kirjoitti neitokainen blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.