Candice Swanepoel kosteana mainosvideolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Candice Swanepoel on saavuttanut merkin leivissä jo maineen eräänlaisena seksisymbolina.

Nyt 24-vuotias Candice Swanepoel esiintyy kyseisen alusvaatemerkin uudella mainosvideolla, jolla hän esittelee vuoden 2013 uimapukumuotia. Videolla hänet nähdään viettelevänä rantavedessä kultaisissa bikineissä. Mainos kehottaakin nostamaan tunnelman astetta kuumemmaksi.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.