Adrianne Curry nakuili suihkussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry ei ujostele sosiaalisessa mediassa. Äskettäin neitokainen julkaisi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esitteli bikinimuotojaan.

30-vuotias mallikaunotar ei todellakaan peittele päivittäisiä rituaalejaan seuraajiltaan, sillä nyt Adrianne julkaisi verkossa otoksen suihkutteluhetkestään. Kuvassa nähdään märkä julkkistähti ilman rihman kiertämää. Hän poseeraa kuvan ottajalle rohkeasti peitellen muotojaan käsillään.

– Mikään ei voita höyryävää suihkuhetkeä päivän kovan työn jälkeen! Kirjoitti Adrianne Curry blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan.