Leffatähdestä vararikkoon – brittitähden elämä uusiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-näyttelijätär Martine McCutcheon on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista viimeisin on vuonna 2002 ilmestynyt Musicality. Neitokainen näytteli myös vuonna 2003 Rakkautta vain -elokuvassa Hugh Grantin muodokasta sydämen valittua.

Nyt 36-vuotiaan tähden kerrotaan joutuneen vararikkoon. Hän haki henkilökohtaista konkurssia Kingston-Upon-Thamesin oikeustalolta läheltä Surreyn kotiaan. Martine ei ole julkistanut syytä vararikolleen, mutta hänen varainhoitajansa David Standish kertoo maksamattomien velkojen vaikuttaneen asiaan.

– Tutkimme parhaillaan hänen henkilökohtaisia varojaan. Suurin tekijä ovat hänen tulonsa ja veronsa, kertoi KPMG-firman David Standish Credit Today -lehdelle.

Martine McCutcheon nousi julkisuuteen kotimaassaan 1990-luvun puolivälissä Eastenders-saippuasarjan myötä. Sittemmin hän lanseerasi itsensä läpi poplaulajana ja saavutti suosiota Perfect Moment, I’m Over You ja On the Radio -hiteillään. Hän on esiintynyt myös muun muassa elokuvissa Kiss Kiss (Bang Bang), Rakkautta vain, Jump! ja Let’s Get Gold.