Mies tunaroi sänkypuuhissa? Näin nainen saa lisää nautintoa seksiin

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni pitää seksuaalista kanssakäymistä eräänä parisuhteen kulmakivenä, joka paljastaa läheisyyden tunteen myös muilla suhteen osa-alueilla. Mikäli seksielämä tuntuu tukahtuneelta, eikä nainen esimerkiksi koe saavansa yhteisistä hetkistä nautintoa, voi tilannetta pyrkiä kohentamaan yksinkertaisilla tavoilla.

Cosmopolitan-lehden mukaan joskus suhteissa ongelmana on miehen liian nopea laukeaminen. Jokaiselle kaksilahkeiselle voi tällaista sattua silloin tällöin. Jos ennenaikaisesta siemensyöksystä muodostuu kuitenkin petielämään pinttynyt tapa, voi neitokainen pyrkiä viemään painopistettä lemmenleikeissä omaan nautintoonsa.

Hän voi esimerkiksi ehdottaa, että komistus keskittyisi esileikin aikana enemmän naiseen. Rakastavaiset voivat vaikkapa lähteä tarkastelemaan millaisia tuntemuksia vibraattorin käyttö herättää kauniimman sukupuolen herkällä keholla. Ohjien omiin käsiin ottaminen toimii myös silloin, jos mies on kokemattomuuttaan itsekäs rakastelija ja huolehtii aluksi vain omasta nautinnostaan.

Osa uroksista nauttii hyvin perinteisestä seksistä, ja heille yllättävien leikkien ehdottaminen voikin olla kauhun asia. Lähetyssaarnaaja-asentoon kyllästynyt voi yrittää herätellä kumppanin riettaampaa puolta esimerkiksi eroottisen videon katsomisella. Pienin askelin uusien asioiden kokeileminen voi olla ujommalle miehelle helpompi pala purtavaksi.

Eräs tärkeimmistä seksin alueista on monen mieleen oleva suuseksi. Kaikki partnerit eivät välttämättä hallitse kielipelin jaloa taitoa, vaan kaipaavat tässä avunantoa. Neito voi esimerkiksi omin käsin näyttää, mihin hän kaipaa kielen kosketusta. Mikäli mies välttelee alakerran suutelemista, voi häntä johdatella hienovaraisesti asiaa kohti.

Joskus uros voi innostuksissaan liikehtiä seksin aikana liiankin kovalla volyymillä, jolloin naisen herkät elimet ovat kivun vallassa. Kyyneliin asti ei tilannetta kannata päästää, vaan miestä voi pyytää hidastamaan tahtia. Samoin neito voi myös pyytää päästä välillä niin sanottuun ratsastusasentoon, jolloin hän ottaa ohjat käsiinsä.

Osa miehistä tunnustautuu niin sanotuiksi peppu- tai tissimiehiksi. Tällöin heidän huomionsa voi seksin aikana olla painottunut kyseisiin ruumiinosiin. Jos yksipuolisuus alkaa kaunotarta ajan kuluessa ärsyttämään, hän voi joskus seksisession aikana asettaa kätensä kumppanin käsien päälle ja näyttää niille vaihtoehtoisia vaelluskohteita.