Chloe Sims sai nallekarkit päälleen lastenkutsuilla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yksi Britannian suosituimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Sarja nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims.

TOWIE-hittisarjan kohukaunotar oli kuluneella viikolla palkattu tulemaan 13-vuotiaan Hannah Khanin syntymäpäiväjuhlille. Daily Mail -lehden tietojen mukaan Hannahin varakas äiti Tina oli maksanut Chloelle juhliin tulemisesta huimat 36.000 euroa. Lastenjuhlat saivat kuitenkin dramaattisen käänteen, kun juhlissa lennelleet nallekarkit olivat osuneet kohukaunotarta päähän ja rintoihin.

Tästä kimpaantunut Chloe uhkasi soittaa poliisit paikalle. Tämän sijaan neitokainen kuitenkin päätti lähteä kotiin sanomatta hyvästejä päivänsankarille. Nyt Hannahin äiti vaatiikin Chloelta rahallisia korvauksia tyttärensä pettymyksen takia. Realitytähden asianajajat kiistävät väitteet, että Chloe olisi rikkonut sopimustaan.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.