River Viiperi vuoti verta paareilla – Paris Hilton poseerasi kännykkäkameralle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viihtynyt viime aikoina jälleen otsikoissa. Suomalaisia on kiinnostanut etenkin Parisin suhde suomalaistaustaisen miesmalli River Viiperin kanssa. Pari onkin näyttäytynyt yhdessä esimerkiksi useissa julkkistilaisuuksissa.

21-vuotias River ja 31-vuotias Paris olivat viikonloppuna nauttimassa lomareissustaan laskettelun merkeissä. River joutui kuitenkin rajuun tapaturmaan, jossa hänen jalkaansa tuli syvä haava. Paris kertoi Twitterissä olleensa pyörtymäisillään haavan nähdessään, mutta siitä huolimatta hän kykeni poseeraamaan verta vuotavan poikaystävän vierellä ja julkaisemaan kuvat Pheed-palvelussa.

Paris Hilton palaa ilmeisesti pian televisioon Meksikossa kuvatussa Paradise Hotel -realitysarjassa. Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hajuvesibisnes, joka on arvioitu peräti 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.