Justin Bieber otti salaperäisen tatuoinnin – uskonnollinen merkitys?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on saanut viime aikoina julkisuutta mystisten tatuointiensa ansiosta. Miehen oikeaa rintaa koristaa esimerkiksi ihomaalaus roomalaisista numeroista, joista muodostuu vuosiluku 1975. Arvelujen mukaan se kuvastaa hänen Pattie-äitinsä synnyinvuotta.

Nyt laulajatähti on ottanut jälleen uuden tatuoinnin hänen vasempaan käteensä. Kättä koristaa tällä erää viisautta symboloivan pöllön lisäksi kreikkalainen khii-kirjain, joka tarkoittaa Kristusta. Hänellä on jo ennestään Jeesus oikeassa pohkeessaan ja rukoilevia käsiä kuvaava ihomaalaus vasemmassa pohkeessaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Justin Bieber on noussut viime vuosina hurjaksi mediailmiöksi, joka on saanut monet jäljittelemään tähden tyyliä. Myös parodiat ovat löytäneet paikkansa YouTube-videoiden joukosta. Taannoin eräs mies yritti videolla iskeä neitokaisia Bieberin laulujen sanoitusten avulla.