Äiti pukeutui penikseksi – poptähti liikuttui kyyneliin: ”Nolasi itsensä täydellisesti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, nousee toisinaan otsikoihin erikoisilla tempauksillaan ja kommenteillaan. Hän kirjoitti äskettäin Gold Trans Am -laulun omasta genitaalialueestaan äitinsä avustuksella.

Nyt Warrior-albumin julkaissut tähti on paljastanut erään tunteellisen tapahtuman keikkakiertueeltaan. Ke$han äiti Patricia Sebert oli nimittäin mukana Unkarin keikalla 2011, ja hän näyttäytyi faneille varsin kummallisessa asussa. Äiti intoutui pukeutumaan penikseksi ja pomppi asussa 300.000 ihmisen edessä.

– Se oli hyvin tunteellista. Penispuvulla on iso osa esityksessäni. Äiti halusi olla penis, ja hän pomppi ympäriinsä kyyneleet silmissään. Hän nolasi itsensä täydellisesti ja nautti siitä, kertoi Ke$ha Q-lehdelle.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.