Nicole Richien kaula-aukko lähes säädytön

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin neitokainen on ehtinyt synnyttää jo pari lasta ja nautiskella äitiyden iloista.

Nyt kahden lapsen äiti on julkaissut varsin rohkean otoksen Instagram-blogissaan. Hänet nähdään kuvassa valkoiseen, erittäin antavaan paitaan verhoutuneena. Ilman rintaliivejä poseeraavan Nicolen kaula-aukko ulottuu miltei tähden napaan asti.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.