Adrianne Curryn peppu lähikuvassa – esitteli sen itse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli haussa -televisiokilpailun vuoden 2003 voittaja Adrianne Curry tunnettiin kyseisessä sarjassa humoristisena neitokaisena, joka ei vältellyt itseironisia vitsejä. Hittiohjelman jälkeen mallikaunotar on pitänyt ihailijoidensa kiinnostusta yllä viikoittaisilla nettijulkaisuillaan.

Tällä kertaa 30-vuotias brunette on hemmotellut Twitter-seuraajiaan kuvaamalla muun muassa muodokasta takamustaan. Peppuotoksessa hänellä nähdään Ass of Thunder -alushousut, joiden takapuolen teksti kuvaa ilmeisesti käyttäjänsä persoonaa. Tähti esittelee myös rintavarustustaan poseeraamalla antavissa topeissa.

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.