Mila Kunis lapsitähtenä Baywatch-sarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esquire-lehden tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi naiseksi valitsena Mila Kunis on viime päivinä naurattanut verkossa ihastuttavalla haastattelulla, jossa BBC One -kanavan nuori toimittaja teki mahdollisesti maailmanhistorian hauskimman tähtihaastattelun (Katso tästä).

29-vuotias Mila Kunis kiertää parhaillaan maailmaa uuden Oz-elokuvansa merkeissä. Edellä mainitussa haastattelussa Kunis yllätti toimittajan paljastamalla olleensa kauan sitten myös Baywatch-hittisarjan jaksossa. Nyt tuo kyseinen jakso on kaivettu arkistoista ja Kunisin roolisuoritus nähdään myös verkossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ukrainalaissyntyinen Mila Kunis teki varsinaisen läpimurtonsa 70’s Show -komediasarjasta. Hän toimii myös Meg Griffinin ääninäyttelijänä suositussa Family Guy -animaatiosarjassa. 29-vuotias kaunotar on viime vuosina nähty valkokankaalla muun muassa elokuvissa Ted, Black Swan, Vain seksiä ja Forgetting Sarah Marshall.

Mila Kunis yllätti taannoin viihdemaailman, kun selvisi, että hän seurustelee entisen vastanäyttelijänsä Ashton Kutcherin kanssa. Kunis on kertonut himoitsevansa tulevan Fifty Shades of Grey -elokuvan pääroolia viattomana opiskelijatyttö Anastasia Steelenä. Hän uskoo että eroottisen novellin sankarittaren näytteleminen olisi hauskaa vaihtelua.