Penelope Cruz seksikäs bikinikissa myös raskaana – katso rantakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Penelope Cruz sai viime vuonna esikoislapsensa näyttelijämiehensä Javier Bardemin kanssa. Espanjalaissyntyinen pariskunta alkoi deittailla toisiaan jo vuonna 2007, ja he menivät naimisiin vuonna 2010. Viime kuukaudet latinotähti on viettänyt hiljaiseloa.

Raskautensa johdosta poissa parrasvaloista pitkään ollut Penelope Cruz on nyt ikuistettu lomailemassa Barbadoksella yhdessä Leo-poikansa kanssa. He viettävät lomaansa hulppeassa Sandy Lane -hotellissa, jonka rannalla Penelope kuvattiin bikineissä.

38-vuotias Penelope Cruz on viime vuosina nähty elokuvissa To Rome With Love, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Hän tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa ohjaajalegenda Riddley Scottin uutta elokuvaa The Counselor. Elokuvan näyttelijäkaarti on melkoinen, sillä mukana ovat esimerkiksi Cruzin aviomies Javier Bardem, Brad Pitt, Michael Fassbender ja Cameron Diaz.