Shiri Applebyn alastonkuva onkin mainostempaus?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina kännyköillä otetut alastonkuvat ovat tehneet monista Hollywoodin b-sarjan tähdistä a-sarjan tähtiä, joten nakuilu ja kuvien vuotaminen julkisuuteen on usein ollut jopa suunniteltua toimintaa. Näin epäillään ainakin Paris Hiltonin ja Kim Kardashianin kohdalla.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka entinen teinitähti Shiri Appleby nähdään parhaillaan poseeraamassa rohkeassa alastonkuvassa. Kyseessä on arkistokuva, jonka vuotaminen julkisuuteen juuri nyt on saanut aikaan epäilyksiä, joiden mukaan kyseessä olisi mainostempaus.

Shiri nähdään nimittäin myös HBO-yhtiön pian ensi-iltansa saavassa Girls-uutuussarjassa rohkeissa seksikohtauksissa. Girls-sarjan alkamisen läheisyyttä pidetään kuvan julkaisun kannalta epäilyttävänä. Tosielämässä Shiri Appleby on parhaillaan viimeisillään raskaana, ja hänen laskettu aikansa on ensi lauantaina.

34-vuotias Shiri Appleby tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Roswell-nuorisosarjasta, jota hän tähditti vuosina 1999 – 2002. Sivurooleja Shiri on tehnyt lukemattomissa televisiosarjoissa. Seuraavaksi hänet nähdään Girls-nimisen televisiosarjan tähtenä. Vuonna 2012 Shiri nähtiin sekä Chicago Fire että Franklin & Bush -televisiosarjojen tähtenä. Tänä vuonna hän tähdittää myös elokuvaa A White Trash Christmas.