Itsensäpaljastajan lahja hääparille: Hieroi penistään ikkunaa vasten

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hääjuhla on yleensä pariskunnalle ikimuistoinen tilanne, jossa yhteen kokoontuvat ystävät ja perhe järjestävät viihdyttävää ohjelmaa koko juhlaväelle. Joskus myös täysin tuntemattomat ihmiset saattavat ilmaantua paikalle oman yllätyksensä kanssa.

Nyt Etelä-Carolinassa on sattunut tapaus, jossa tuntematon mies yllätti hääparin Double Tree -hotellin pihamaalla paljastelemalla alastonta vartaloaan juhlaväelle. 20-vuotias Samuel James Dengel painautui ilman rihman kiertämää hotellihuoneensa ikkunaa vasten, jolloin seremoniaan osallistuvat näkivät hänen puristuneet genitaalinsa ja peppunsa.

Hääpari sai lahjakseen unohtumattoman näyn, mutta virkavalta kutsuttiin silti paikalle. Poliisin koputtaessa Dengelin huoneen oveen nuorukainen tuli avaamaan sen pelkkä pyyhe yllään. Vieraat tunnistivat miehen hänen selässään olevasta persoonallisesta tatuoinnista. Dengel pidätettiin ja hän sai syytteen säädyttömästä itsensäpaljastelusta, uutisoi The Huffington Post -lehti. Mies pääsi vankilasta vapaaksi 10.000 dollarin, eli 8.000 euron, takuusummaa vastaan.