Kirstie Alley vitsailee lihavuudellaan – julkaisi läskikuvan Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Kirstie Alley paljasti taannoin olleensa vuonna 1985 salasuhteessa edesmenneen Patrick Swayzen kanssa ja myönsi John Travoltan olleen hänen elämänsä rakkaus. Hän on myös paljastanut elämäkerrassaan olleensa aikoinaan pahasti riippuvainen kokaiinista.

Kirstie Alley on ollut vuosien aikana runsaasti otsikoissa myös painonsa vuoksi. Aikaisemmin lihavaksi haukuttu tähti yllätti vuonna 2011 pudotettuaan roimasti painoaan. Kirstie Alley ei kuitenkaan pelkää vääntää vitsiä aiheesta. Tähti jakoi Twitterissä kuvan, jossa hänen päänsä on muokattu isokokoisen naisen kehoon ja väittää lihoneensa uudelleen.

– Aloin olla luiseva, joten aloin juomaan viime viikolla kaljaa, Kirstie Alley twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kirstie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.