Isoäiti luokkaretken valvojana – tempaisi kännit ja riehui juovuksissa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Luokkaretket ovat usein täynnä tunnelmaa, ja niistä voi jäädä hyviä muistoja vuosiksi eteenpäin. Tai sitten ei. Eräs floridalainen isoäiti tuotti ainakin pettymyksen valvomilleen lapsille, kun 58-vuotias Kathryn Wright oli lähtenyt Lockmarin ala-asteen lasten luokkaretken valvojaksi.

Bussi oli palaamassa kotiin Orlandossa sijaitsevasta Wonder Works -huvipuistosta, kun isoäiti alkoi kompastella autossa ja kiroilla muille valvojille. Eräs aikuinen yritti keskeyttää huutavan valvojan, ja sai naisen reagoimaan painokkaasti.

– Painu v*ttuun tieltäni, tai muuten, nainen sanoi Miami New Times -lehden mukaan.

Kaatunut valvoja tönäisi myös henkilöä, joka yritti auttaa häntä ylös maasta. Tilanne meni niin pitkälle, että muiden valvojien oli soitettava poliisit paikalle. Wright vietiin sairaalaan, koska hän ei virkavallan saapuessa pystynyt enää seisomaan tai kävelemään omin jaloin.

Pidätyksen yhteydessä selvisi, että nainen oli juonut kaksi pulloa laimennettua vodkaa retken aikana. Lasten kerrotaan järkyttyneen pahasti valvojansa käytöksestä. Wright sai tapahtuneen jälkeen syytteen julkisesta juopottelusta ja pahoinpitelystä.