Näin tosimies tekee sammuneelle kaunottarelle – videosta nettihitti

Lifestyle · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka amerikkalainen räppäri Rick Ross alitti kaikki lyriikoille asetetut rimat riimittelemällä kappaleessaan kuinka hän laittoi naisen juomaan ”tyrmäystippoja” ja piti sen jälkeen hauskaa tiedottomaksi menneen naisen kanssa. Lyriikka on törkeydessään vailla vertaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tiedottomaksi juotettujen ja huumattujen naisten hyväksikäyttö on ollut viime viikkoina muutenkin kovasti erillä, sillä Yhdysvalojen Steubenvillessä kaksi nuorta jalkapallotähteä sai tuomiot kotibileissä tapahtuneesta teinitytön raiskauksesta.

Tapaus on saanut nettiväen liikkeelle, ja parhaillaan verkossa on noussut YouTube-hitiksi video, jossa nuori mies osoittaa miten sammuneen kaunottaren kanssa tulee toimia. Video on saanut reilussa viikossa jo kaksi miljoonaa katsojaa ja määrä kasvaa koko ajan. Videon sanoma on ajankohtainen myös Suomessa.