Nainen, älä sano näitä asioita sängyssä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ainakin tyttöjen kesken usein mietitään, mitkä olisivat ne kauheimmat asiat, joita mies voisi seksin aikana naiselle sanoa. Näihin lukeutuvat muun muassa äidin huutaminen tai vartalon muotojen äänekäs arvosteleminen.

Mies ei varmaankaan tahtoisi kuulla naisen huudahtavan kesken sänkypuuhien: ”Sehän on samanlainen kuin veljelläsi!” tai ”Tuossako se nyt on?”. Seksin aikana ei myöskään tulisi kertoa sukupuolitaudeista tai kummastella sänkypuuhien keskelle leijunutta hajua – tuli se sitten kumppanin suusta tai vaikka jaloista.

Myös petikaverin nimen arvuutteleminen saattaa olla todellinen tunnelmanpilaaja, etenkin jos sänkypuuhiin on ajauduttu tuntien tutustumisen päätteeksi: ”Mikko! Eikä kun Matti. Kuka sinä olitkaan?”. Sängyssä ei myöskään tulisi miettiä ääneen, onkohan kondomi tarpeeksi istuva, etenkään silloin, jos kumihuppu on vaarassa jäädä liian suureksi.

Femail First vinkkaa naisille myös, että miesten sekstailuun liittyvää mahdollista murinaa ei tulisi arvostella, kuten ei myöskään vertailla kumppanin taitoja muiden ihmisten seksiansioihin: ”Isäsi sekstailee varmasti kymmenen kertaa sinua paremmin.”