Mitä ihmettä! Mummokalsarit tulossa taas muotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alusvaatteet seuraavat trendejä siinä missä muukin pukeutuminen, mutta syklit ovat huomattavasti pidempiä kuin muissa vaatteissa. Alusasuissa niukkuus on ollut jo pitkään valttia, sillä erilaiset tangat ja stringit ovat vakiinnuttaneet suosionsa jo pari vuosikymmentä sitten.

Kuva: Marks & Spencer
Kuva: Marks & Spencer

Nyt tilanne on ehkä muuttumassa, sillä monien kammoksumat niin sanotut ”mummokalsarit” ovat mahdollisesti tulossa uudelleen muotiin ensimmäisen kerran sitten 50-luvun. Brittiketju Marks & Spencer kauppaa nimittäin parhaillaan aivan uutta mallistoa mummokalsareita.

Mikä erikoisinta, uuden malliston takana on nuori näyttelijä ja supermalli Rosie Huntington-Whiteley, joka korvasi taannoin Megan Foxin Transformers-elokuvan naistähtenä. Rosie on suunnitellut kauppaketjulle oman Autograph-mallistonsa, joka sisältää pääosin nykymuodin mukaisia varsin niukkoja tuotteita. Mukana on kuitenkin myös ”mummomaisia” vaihtoehtoja. Mallisto on saanut innoitustaan takavuosien legendoilta Ava Gardnerilta ja Grace Kellylta.