Rumer Willis punaiselle matolle bikiniyläosissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär avioliitosta, joka päättyi vuonna 2000. Näyttelijänuraa tehnyt Rumer nähtiin esimerkiksi vuonna 2009 kymmenen jakson ajan 90210-nuortensarjassa.

Rumeria ei tunneta mallikaunottarena, mutta viime aikoina hänet on nähty jopa mallikuvissa. Nyt hän asteli Las Vegasissa sijaitsevan Cosmopolitan-hotellin uuden Marquee Dayclubin avajaisten punaiselle matolle näyttävästi bikiniyläosat yllään.

24-vuotias Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.