Mies, maistuuko sinulle alkoholi? Voit tunnistaa itsesi näistä kuvauksista

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toiset miehet naukkailevat iltojensa ratoksi viskiä, kun osa taas nauttii oluesta. Entäpä jos lasiin kaatuukin Jägermeister-drinkki tai vodkapaukku? Nyt on selvitetty mitä miesten nauttimat alkoholijuomat kertovat nautiskelijoistaan.

Men Know Why -sivusto pisti miesten suosituimmat alkoholijuomat järjestykseen ja teki sen pohjalta syväanalyysin jokaisen juoman nautiskelijan luonteesta. Viskisiepot kuvaillaan villaiseen pikkutakkiin tai värikkääseen villapaitaan pukeutuviksi erinomaisiksi miehiksi, jotka metsästävät ruokansa itse ja nauttivat ruoan viskilasillisen kera.

Gin & Tonicin nautiskelijat sen sijaan on siunattu elämän realistisella ja fiksulla otteella. Heidän seurassaan on turvallista ja viihtyisää, kun taas kevytoluen juoja tunnetaan nuorekkaana ja impulsiivisena. Mikäli miehen lasiin eksyy margaritaa, voi hänellä olla alkoholiongelma. Ainakin hän pitää juhlimisesta, matkustamisesta ja uima-allasbileistä.

Rommia litkivät miekkoset mielletään kokeellisiksi ja uskaliaiksi musiikkidiggareiksi, jotka ovat taiteellisia sekä kunnioitettuja henkilöitä. Jägershotin kumoaja taas on se, joka juoksee ympäriinsä ilman paitaa niin kuntosaleilla kuin urheilukatsomiossa.

Vodkaa siemailevat miehet pitävät yllä kuria ja järjestystä. He ovat johtajia ja itsenäisiä elämässään eteenpäin menijöitä. Tuontioluita juovat miehet luonnehditaan avoimiksi tyypeiksi, kun taas lagereiden nieleskelijät ovat yhteisöjen tee-se-itse -miehiä. Entäpä jos lasiin kaatuu tequila? Tequilan lipittelijät ovat yskinkertaisesti bilekansaa, jotka vähät välittävät muusta maailmanmenosta.