Asiantuntija: Harrasta seksiä vähintään näin paljon viikossa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olisipa suhde-elämä yhtä kuherruskuukautta! Näin saattaa toivoa moni parisuhteessaan lässähtäneeseen rakkaudenhekumaan kyllästynyt. Neljän muistisäännön avulla sydämet lentelevät kuitenkin suhteessa hieman pidempään.

Jotta romanssi kukoistaisi, on neljä pientä muistikikkaa, joiden avulla kumppanit kapsahtvat toistensa kaulaan uudestaan ja uudestaan. Vaikka tästäkin aiheesta on kirjoitettu useasti, ei liene turhaa muistuttaa ihmisiä sanomaan toiselle rakastavansa häntä. Nuo kolme sanaa luovat magiikkaa mussukan sydämeen – kunhan sitäkään ei viljele liikaa.

Femail Firstin mukaan pariskuntien kannattaa viettää vähintään yksi ilta viikossa ihan kahdestaan. Oli sitten kyseessä elokuvailta, yhdessä kokkaileminen tai vaikkapa juoksulenkille meno, saa yhteinen aika kumppanit puhumaan muustakin kuin laskujen hoitamisesta tai työkuvioista.

Suhteessa pitää myös yllättää. Kun kumppania muistaa aika ajoin pienillä yllätyksillä, kuten ostamalla vaikkapa murusen lempiolutta jääkaappiin tai kantamalla kullalle kukkia kotiin, saa aikaiseksi varmasti kunnioitusta ja mukavia sydämentykytyksiä.

Viimeinen, mutta ei vähäisin vinkki on kaikkiin parisuhteisiin oleellisesti kuuluva rakasteleminen. Seksiä, seksiä ja vielä kerran seksiä, niin tunteet pysyvät kuumina myös romantiikan saralla. Asiantuntijat suosittelevat pariskuntia rakastelemaan vähintään kaksi kertaa viikossa, jotta suhde pysyisi kunnossa.