Deittipalveluun vain miehiä, joilla on suuri penis: ”Koolla on merkitystä”

Lifestyle · Stara.fi

Yhdysvalloissa tunnetusti kaikki on mahdollista, ja sieltä löydetäänkin usein mitä hulluimmat liikeideat. Nyt maassa on lanseerattu nettideittipalvelu, joka on suunnattu kahdelle erityiselle kohderyhmälle. Molempia kohderyhmiä yhdistävät miesten suuret penikset.

7orBetter.com -niminen verkkosivusto tarjoaa nimittäin sinkkunaisille vain miehiä, joilla on keskimääräistä suurempi sukuelin. New York Daily Newsin mukaan miesten peniksen tulee olla vähintään seitsemän tuuman pituinen, jotta hänet kelpuutetaan mukaan palveluun. Seitsemän tuumaa on 17,8 senttiä.

Enää naisten ei tarvitse kierrellä ja tiedustella esimerkiksi miehen kengän kokoa, sillä tässä palvelussa jalkovälin suuri varustus on pakollinen. Sivuston sloganin mukaan palvelun avulla naisten ei enää tarvitse turhaan etukäteen pohtia miehuuden riittävyyttä. Peniksen pituuden lisäksi miesten tulee ilmoittaa myös ovatko he ympärileikattuja vai eivät. Palvelun kehitti Steve Pasternack, joka on jo aiemmin perustanut deittipalveluja.