Maailman parhaat striptease-klubit listattiin – privaattiesityksiä ja kylpyleikkejä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On eri asia nauttia ammattimaisen tyylikkäästi ja seksikkäästi tanssivista leideistä vaikkapa tunnetun metropolin huippuklubilla kuin katsella keskinkertaisesti peppuaan hytkyttäviä naisia syrjäkylän tankobaarissa. Nyt on listattu maailman kymmenen kuuminta strippiklubia.

Ammattistripparien täyttämät huippuklubit tarjoilevat katselijoille eksoottista hekumaa, ja yksi suosittu herrasmiesten taukopaikka löytyy New Yorkin Manhattanin Midtownista. Kyseessä on Hot Lap Dance -niminen strippiluola, jossa voi nauttia esityksistä joko privaatisti tai muun yleisön seassa.

New Yorkista löytyy myös Harry Flyntin Hustler Club, joka on tunnettu huikean korkeista tanssitangoistaan. Paikka saattaa olla hieman elitistinen tavallisen tallaajan makuun, mutta rahalle saa varmasti silmiähivelevää vastinetta.

Yhdysvaltojen Las Vegasissa riittää strippiklubeja, mutta parhaimmaksi siellä on mainittu Spearmint Rhino -niminen, peräti 250 tanssijan klubi. Los Angelesin tyttöbaareista listalle pääsee 4 Play Gentleman’s Club, jossa alkoholin nauttiminen on kielletty, mutta hyvästä syystä: Katsojat voivat keskittyä ammattitanssijoiden upeisiin suorituksiin joko klubin tangolla, sohvalla, sängyssä tai vaikka omassa sylissä.

Floridalainen Mons Venus ei suinkaan sijaitse kuuman sykkivässä Miamissa vaan Tampassa. Klubi pääsee top kymmeneen sen intensiivisen tunnelmansa vuoksi. Eikä klubilista ole mitään ilman venäläistä vahvistusta: Moskovan Night Flight -klubi on itseasiassa ruotsalaisten bisnesmiesten pyörittämä paikka, jota luonnehditaan strippiluolan, yökerhon, ravintolan ja sikariklubin risteytykseksi.

Vaikka Pariisissa mennään usein suoraan legendaariseen Moulin Rougeen, kannattaa kaupungissa tutustua myös Le Crazy Horse -nimiseen eroottisen tanssin kehtoon. Las Vegasista löytyy kyseisen klubin samanniminen pari, ja molemmissa näytetään muun muassa naisten seksikkäitä kylpyleikkejä.

Japanilaiset fantasioivat mielellään lyhytmekkoisista tytöistä, eikä tokiolainen Seventh Heaven petä katsojiensa unelmia. Klubilla tanssii naisia kaikista maailman kolkista. Montrealissa sen sijaan kannattaa käväistä Wanda’s -klubilla, joka on erityisesti rikkaiden jääkiekkopelaajien suosiossa.

Prahassa on tarjolla klubi, joka tarjoaa tanssiesitysten lisäksi myös seuralaispalveluita. K5 Relax -tyttöbaarissa on monen muun klubin tavoin myös privaattimahdollisuus, mikä onkin monen miehen suosikkiviihdettä kaikilla klubeilla. Listan kokosi The Richest -sivusto.