Nainen, oletko tahtomattasi sinkku? Tässä voi olla syy

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Villin ja vapaan naisen sinkkuelämä ei kiehdo kaikkia, etenkään, jos ikä lähentelee jo maagista kolmenkympin rajaa. Pitkään sinkkuna olleet naiset saattavat olla lähes epätoivoisia sen oikean löytämiseksi. Vaikka jokainen on oma persoonansa, voi sinkkunaisen yksinolon syyt olla usein samankaltaisia.

”Kaikki hyvä miehet ovat varattuja, hulluja tai heillä on jo lapsia ja ovat olleet ainakin kerran naimisissa”, sinkkunaiset tuskailevat treffeillä juostessaan. Totta toinen puoli, mutta Femail Firstin mukaan nirsoilu on yksi suurimmista sinkkuuden syistä. Hyvää pakettia ei yksinkertaisesti voi saada ilman pientä säröä, jota pidemmällä aikavälillä voi oppia jopa rakastamaan.

Liika ryyppääminen ja rellestäminen voivat myös imeä naisen mehut siinä määrin, ettei hän oikeasti sytytä miehiä. Vaikka rennot naiset ovat monen uroksen mieleen, on kaikella rajansa. Sinkut saattavat myös hyppiä sängystä toiseen, mikä ei valitettavasti kiehdo vakituista parisuhdetta etsiviä kaksilahkeisia enempää kuin hameväkeäkään.

Naisen valittaminen ja ruikuttaminen ovat myös monen miehen mielestä vaaran merkki. Mikäli pakkaan lisätään vielä naisen pakonomainen kontrollointi, tulee hän todennäköisesti viettämään loppuelämänsä yksin – kuka tahtoo ”nalkuttavaa äitiä” rakkaimmakseen?

Naisella pitää olla itsetuntoa. Itsesäälissä rypeminen on varsinainen sinkkujen helmasynti, joka ei sytytä tippaakaan uutta ja ihanaa kumppania metsästävää. Myös liikaylpeys ajaa miehet pois, koska he pelkäävät leuhkan naisen rakastavan vain itseään.

Ensivaikutelma on tärkein ja rakkaus voi löytyä vaikka jo seuraavan nurkan takaa. Positiivinen asenne ja itsevarmuus vie neitokaiset ennemmin treffeille kuin synkkyyteen vajoaminen. Kohta kevätkelien saapuessa sinkkunaiset voivat kaivaa hameet esille ja avartaa asennettaan uutta ja ihanaa rakasta varten. Se tulee yleensä silloin kun sitä vähiten odottaa.