Amanda Seyfriediä kiellettiin poseeraamasta alasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mamma Mia! -musikaalielokuvassa läpimurtonsa tehnyt Amanda Seyfried on jo vakiinnuttanut paikkansa Hollywood-tähtien joukossa ja viihdelehtien sivuilla. Tänä vuonna Les Miserables -elokuvassa mukana ollut näyttelijätär nähdään valkokankaalla seuraavaksi 1970-luvun pornotähti Linda Lovelacena.

Amanda Seyfried ei kainostele kohua herättäviäkään rooleja, ja on nyt paljastanut olleensa valmiina esiintymään lehtienkin sivuilla alasti. Seyfried nähdään Allure-lehden toukokuun numerossa rohkeissa otoksissa, mutta tähden mukaan kuvat olisivat olleet vielä rohkeampiakin mikäli hänen edustajansa Evelyn Karamanos ei olisi puuttunut asiaan.

– Olisin esiintynyt alasti, mutta edustajani ei antanut minun tehdä niin, Amanda Seyfried paljasti New York Post -lehdelle.

Amanda Michelle Seyfried on tähdittänyt viime vuosina useita elokuvia, joista kuuluisimpia ovat Red Riding Hood – Punahilkka, Rakkauskirjeitä Julialle, Dear John, Jennifer’s Body ja Alpha Dog. Näyttelijäkaunotar on näytellyt myös HBO-televisiokanavan Big Love -draamasarjassa Sarah Hendricksonia. Hän aloitti uransa viihdemaailmassa 11-vuotiaana lapsimallina ja poseerasi muun muuassa mainoksissa Leighton Meesterin kanssa. Amanda teki ensimmäisen elokuvaroolinsa 17-vuotiaana Mean Girls -hittielokuvassa.