Nainen menetti rintansa – poseeraa nyt rohkeasti yläosattomissa

Lifestyle · Stara.fi

Lukemattomat rintasyöpään sairastuneet naiset ovat menettäneet jopa molemmat rintansa, mutta vain harva haluaa operaation jälkeen esitellä vartaloaan esimerkiksi uimarannalla bikineissä. Nyt eräs kolme kertaa syövästä parantunut nainen on astunut rohkeasti esiin.

Kanadan Ottawassa asuva Kelly Davidson on astunut julkisuuteen ja poseerannut yläosattomissa ”rinnat” paljaana. Rintoja ei kuitenkaan enää ole, joten mitään varsinaista paljastettavaakaan ei ole. Poistettujen rintojensa tilalle Davidson on hankkinut näyttävät tatuoinnit, joita hän esittelelee mielellään mediassa.

Nämä kuvat ovat saaneet verkossa viime päivinä aikaan todellisen ilmiön, sillä naisen ulostulo on saanut valtavasti positiivista palautetta muun muassa Facebookissa ja Twitterissä. Miljoonat ihmiset ovat jo nähneet kuvat, jotka leviävät parhaillaan nopeasti verkossa.