Roikkuvat housut kielletään lailla Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuorisomuotiin on hiphop-genren yleistymisen myötä takertunut pysyvästi ilmiö, jossa teinit sukupuoleen katsomatta roikottavat housujaan huomattavan alhaalla. Näky saa monet vanhemman polven edustajat repimään hiuksiaan.

Nyt asialle on tehty jotain Yhdysvalloissa Louisianan osavaltion Terrebonne-kaupungissa. Siellä roikkuvat housut aiotaan nimittäin kieltää lailla. Lakiehdotus saattaa mennä läpi, sillä kaupunginvaltuustossa sitä puollettiin voimakkaasti.

– Siinä ei ole mitään positiivista, että ihmiset käyttävät roikkuvia housuja. Tämä ei ole mustien asia. Tämä ei ole valkoisten asia. Tämä on ihmisten asia, kommentoi terrebonnelainen Jerome Boykin Female First -sivustolle.

Mikäli laki tulee voimaan, voidaan sen rikkojat tuomita vääränlaisten housujen käytöstä yhteiskuntapalveluun.