Huippumalli haussa -voittaja rohkeassa topless-kuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauniiden julkkisnaisten klassinen veto on jossain vaiheessa uraa riisua vähintäänkin paita pois ja paljastaa poven muodot yläosattomissa poseerauskuvissa. Ekshibionistinen huippumallli Adrianne Curry ei ole koskaan muotojaan piilotellut, ja nyt tähti jatkaa samalla linjalla.

30-vuotias Adrianne todistaa kuuluvansa topless-kaunotarten kärkikaartiin uusimmalla Twitter-kuvallaan, jossa hänet nähdään kuvauksissa pelkissä alushousuissa. Otos korostaa neidon upeaa maidonvalkeaa ihoa, dramaattisia piirteitä ja tietenkin pyöreitä rintoja.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne elää avoimesti biseksuaalina. Hän oli naimisissa näyttelijä Christopher Knightin kanssa viiden vuoden ajan. Sittemmin neitokainen on löytänyt uutta miesseuraa. Hän ilmaisi asian taannoin julkaisemalla verkossa sänkyotoksen, jossa komistuksen käsi kouri hänen paljasta rintaansa.