Esileikin tulevaisuus: Kosketa kumppanin intiimialueita kännykän kautta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin keksinnöstä, jonka avulla pariskunnat voivat harrastaa seksiä yhdessä, vaikka olisivat tuhansien kilometrien päässä toisistaan. Se onnistuu verkon kautta ja sitä varten suunnitelluilla miehen ja naisen laitteilla. Nyt vuorossa on esileikin tulevaisuus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubessa nähdään nimittäin video, jossa esitellään konsepti parisuhteen esileikin toteuttamisesta verkon yli. Siinä miehellä ja naisella on molemmilla älypuhelimessa toimiva sovellus ja elektroniikalla varustetut alusvaatteet.

Tällä kokoonpanolla toinen voi kosketella kumppaninsa intiimialueita verkon yli koskettelemalla kännykkänsä ruutua. Tuotetta ei ole vielä myynnissä, mutta Australian Durex jakaa palkintoina pari prototyyppiä.